DEEL EN WIN !!
Deze groene etui is wat geschonden. In plaats van terug te sturen heb ik besloten deze set te verloten onder mijn volgers.
Op de foto's kan je zien dat er wat groen weg is van de hoes. Op de foto's lijkt het overigens veel erger dan het echt is. Met de naalden zelf is uiteraard niets mis.
Wat moet je doen : like en deel deze post (openbaar). Op 1 juli wordt een gelukkige winnaar gekozen die deze set gratis thuis mag verwachten.
...
De haaknaalden van Knitpro zijn nog altijd mijn favoriete haaknaalden : ze zijn uitgevoerd met een ergonomische soft grip waardoor het haken nog soepeler verloopt. Elk maat haaknaald kreeg zijn eigen kleur, waardoor je ze na een tijdje herkent aan de kleur. De KnitPro haaknaalden set bevat de 9 meest gangbare haaknaalden in een mooi etui. De haaknaalden zijn van hoogwaardig aluminium en hierdoor volledig glad en braamvrij. In de etui zitten de volgende naalden:
2.00 mm/2.50 mm/3.00 mm/3.50 mm/4.00 mm/4.50 mm/5.00 mm/5.50 mm/6.00 mm
Verpakt in een groene etui.

Wil jij deze set winnen ?
Ga dan vlug naar de Facebookpagina, deel deze actie en misschien ben jij op 1 juli wel de gelukkige winnaar :-) : klik hier
Veel succes,
Joke
Geen opmerkingen:

Een reactie posten